Disclaimer

Zonvakantieuitzoeken.nl stelt bezoekers in staat om eenvoudig de door hen gewenste informatie over zon- en strandvakanties van verschillende reisorganisaties te verkrijgen. De bezoeker kan de gevonden vakanties onderling vergelijken en direct online reserveren bij de betreffende reisorganisatie.

De content van de Zonvakantieuitzoeken.nl gepubliceerde pagina`s is afkomstig van derden. Zonvakantieuitzoeken.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de inhoud.

Wij zijn niet verantwoordelijk indien de producten, diensten en/of de leveranciers niet voldoen aan de door de consument gestelde verwachtingen. De gebruikers van de website Zonvakantieuitzoeken.nl doen dat geheel op eigen risico. Zonvakantieuitzoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele ontstane schade ontstaan door gebruik te maken van onze website.

De afhandeling van via Zonvakantieuitzoeken.nl gevonden reizen komt geheel voor de verantwoording van de door de bezoeker geselecteerde aanbieder(s).

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag. U kunt hiervoor gebruik maken van onze contactpagina.